Duiven restaurant

Duiven restaurant de Nieuwe Tijd staat bekend om zijn wereldgerechten. Het restaurant heeft een warme en fijne sfeer. De bediening is vriendelijk en professioneel. Het menu biedt veel verschillende gerechten van hoge kwaliteit, waaronder vegetarische en veganistische opties. Er is keuze uit veel verschillende wijnen. Duiven restaurant de Nieuwe Tijd is een toprestaurant voor een romantisch diner, een verjaardagsfeestje of een zakelijk diner.

Dus wat kan je eten bij restaurant de Nieuwe Tijd?

Bij restaurant de Nieuwe Tijd kan je verschillende wereldgerechten proberen uit allerlei windstreken van de wereld. Je kan er terecht voor verschillende gerechten in de vorm van een buffet. Het buffet is als volgt opgebouwd:

  • Sushi. Dagverse sushi bereidt door sushi chefs die elke dag smakelijke variaties maken van onder andere Maki en Uramaki in combinatie met verse zalm, kip en komkommer.
  • Seafood bar. Bij de Seafood bar kan je verschillende visgerechten krijgen. Zo kan je Fine Clair oesters krijgen en heerlijke verse poké bowls.
  • Voorgerechten. Uiteraard zijn er ook verschillende voorgerechten te vinden. Zo kan je er bijvoorbeeld heerlijke rundercarpaccio, gerookte makreel, warme soepen en brood met dips krijgen.
  • A la carte. Je kan bij het buffet ook verschillende seizoensgebonden producten bestellen.
  • Warme gerechten. Verschillende warme gerechten van over de hele wereld. Van Hollands groenten tot fu yong hai en kip teriyaki. Je kan verschillende kleine warme gerechtjes in steelpannetjes krijgen zoals krokant gebakken buikspek en beenham in mosterdsaus.
  • Wokken. Wanneer je zelf je gerecht wilt samenstellen dan is dat mogelijk door te wokken. Op deze manier kan je schalen vol verste groenten combineren met vis, vlees of vegetarische producten.
  • Teppanyaki en Grill voor verschillende grote stukken vlees en vis
  • Nagerechten buffet met verschillende soorten fruit, ijs en een chocolade fontein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Netflix groeit nog steeds, maar niet meer zo snel

In 2021 is heel de Nederlandse bevolking abonnee geworden van Netflix. Uhm… pardon? Nou, zo zou je de groei van…

Project Iris: Google werkt aan eigen AR-headset

Er gebeurt veel in het Metaverse en daar willen bedrijven als de kippen bij zijn. Maar er zijn ook manieren…